Ondervloeren

Goedkope ondervloer? Gewoon bij Hubo!

Wanneer je een nieuwe vloer gaat leggen in huis is het natuurlijk van belang dat er ook een goede ondervloer komt te liggen. Dankzij een ondervloer onder je laminaat zorg je ervoor dat je huis beter geïsoleerd is, je minder snel koude voeten krijgt en je het geluid van het lopen over de vloer flink kunt reduceren. Bij Hubo hebben we verschillende soorten ondervloeren. Denk, voordat je een ondervloer gaat aanschaffen, goed aan de reden waarom je een ondervloer koopt. Er zijn namelijk tal van ondervloeren voor verschillende soorten gebruikers.

Geluiddempende en isolerende ondervloeren

De meest gebruikte ondervloeren voor zowel pvc, laminaat en vinyl vloeren zijn de geluiddempende en isolerende ondervloeren. Met deze type ondervloeren zorg je voor een goede isolatie vanuit de vloer. Er kan geen koude lucht opstijgen en de warme lucht blijft beter hangen dankzij de isolerende ondervloer. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de geluiddempende vloer, hiermee voorkom je klachten over geluidsoverlast. Daarnaast kun je dankzij een geluiddempende ondervloer ook heerlijk genieten van rust om je heen. De ondervloer vangt de trillingen van het lopen op. Ideaal!

Ondervloeren kopen bij Hubo

Bij Hubo zijn tal van oplossingen op het gebied van ondervloeren. Ben je er nog niet helemaal uit of wil je liever met een medewerker praten over de ondervloeren? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze filialen. We helpen je graag verder met de juiste informatie over de aanleg van je vloer!