Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming voor in de badkamer of slaapkamer

Elektrische vloerverwarming is een interessant alternatief voor traditionele vloerverwarming. Het plaatsen van elektrische vloerverwarming is namelijk een stuk sneller en eenvoudiger dan het installeren van een gewone vloerverwarming. Wel is elektrische vloerverwarming met name geschikt voor ruimtes die niet constant in gebruik zijn. Als de vloerverwarming veel aan staat, lopen de kosten namelijk snel op. Plaats de vloerverwarming in de badkamer, garage, hobbykamer, slaapkamer of logeerkamer.

Vloerverwarmingsmatten, elektrische kabels en foliesystemen

Qua elektrische vloerverwarming heb je de keuze uit drie soorten. Vloerverwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren en warmen snel op. De matten zijn ideaal als je zoekt naar elektrische vloerverwarming voor in de badkamer. Het installeren van elektrische kabels is iets minder eenvoudig, maar is qua energieverbruik wel het voordeligst. De vloer blijft bovendien lang warm. Een foliesysteem is de beste elektrische vloerverwarming voor laminaat. De elektrische vloerverwarming voor laminaat (of andere houten vloeren) is snel te plaatsen en heeft een dunne vloeropbouw.

Hulp nodig bij het vinden van elektrische vloerverwarming?

Vloerverwarming voor in de badkamer uitzoeken doe je niet elke dag. Hulp nodig? Vraag het vakteam van Hubo daarom om een persoonlijk advies. Wij vertellen je meer over de verschillende opties, het energieverbruik en de installatie. Daarnaast zetten wij de voor- en nadelen van de vloerverwarmingsmatten, elektrische kabels en foliesystemen voor je op een rijtje. Mocht traditionele vloerverwarming beter bij jouw woonwensen passen, dan vertelt ons vakteam je hier meer over.