Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Hotfill boilers

Altijd warm water met een hotfill boiler

In een woning waar een boiler het water moet verwarmen, moet je vaak kiezen: douchen of afwassen? Een boiler is gevuld met warm water. Is de boiler leeg, dan is het warme water ook op. Met een hotfill boiler is dat verleden tijd; deze boiler wordt met heet water gevuld (hotfill) en als het water op is, dan haalt deze boiler zijn water direct vanuit de cv-ketel. Hierdoor geniet je altijd van heet water in bijvoorbeeld de keuken.

Installeer zelf een hotfill boiler

Hotfill boilers zijn er in verschillende groottes. Je hebt de keuze uit een hotfill boiler 5 liter of een hotfill boiler 10 liter. De hotfill boiler 5 liter is ideaal voor kleine keukens. De hotfill boiler 10 liter is een aanrader wanneer je veel warm water gebruikt. Hotfill boilers zijn overigens gemakkelijk zelf te installeren. Ze zijn vaak heel compact, zodat ze met gemak in het keukenkastje geïnstalleerd kunnen worden. Als je de kraan dicht hebt, vult de boiler zichzelf met heet water totdat jij het weer nodig hebt. Doordat de boiler zichzelf met heet water vult en deze verder het water alleen maar warm hoeft te houden, heeft de hotfill boiler een lager verbruik.

Hubo helpt met hotfill boilers

Hulp nodig? Hubo helpt met het installeren en kiezen van de juiste hotfill boiler voor jouw warm water behoeftes. Het vakteam helpt je verder met tips voor de installatie en natuurlijk met de juiste gereedschap. Zo geniet je snel van heet water vanuit je eigen hotfill boiler.