Boilers

Een boiler of geiser voor voldoende warm water

Met een boiler of geiser heb je altijd warm water in je keuken of badkamer. Boilers en geisers zijn de perfecte oplossing als je geen ander warmwatertoestel, zoals een combiketel, in je woning hebt of als je lang moet wachten voordat het koude water uit je keukenkraan warm is. Hubo biedt je de keuze uit diverse goedkope modellen. 

Een elektrische boiler voor je keuken

Boilers werken op gas of elektriciteit. Bij een elektrische boiler wordt het water op temperatuur gehouden door een verwarmingselement. Dit maakt het mogelijk om met een schakelaar zelf de temperatuur van het water te regelen. Voor de warmwatervoorziening in de keuken kan je kiezen uit een close-in boiler of een close-up boiler. De close-in keukenboiler is te plaatsen in een keukenkastje onder het aanrecht en dus onder de kraan. Een close-up model hangt boven het aanrecht en de kraan komt daaronder te hangen. Met bijvoorbeeld een Daalderop boiler beschik je altijd direct over warm water. 

Goedkope geiser of boiler kopen bij Hubo

Een geiser verwarmt het koude stromende water, terwijl een boiler een bepaalde hoeveelheid water continue warm houdt in een vat. Bij een geiser moet je even wachten voordat het koude water warm genoeg is, bij een boiler hoeft dat niet. De boiler of warmwaterketel is, afhankelijk van de grootte van het voorraadvat, te gebruiken voor een warme douche en/of heet water in de keuken. Er zijn bij Hubo geisers en boilers te koop in verschillende maten.