Color Works

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Colorworks lak, gemakkelijk en snel

Ben je op zoek naar een gemakkelijke en snelle manier om te lakken? Dan zijn de laksprays van Color Works waarschijnlijk dé ideale uitkomst. Met de kleurensprays van Color Works kun je namelijk gemakkelijk lakken zonder dat je een complete verfwinkel in huis hoeft te halen. Met de spuitbussen kun je gemakkelijk en snel lakken naar jouw wens. Tevens zijn er nog tal van andere spuitbussen van Color Works in ons assortiment opgenomen die handig kunnen zijn bij het lakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een anti-roest spray of een primerspray?

Hoogglans MoTip lak

In het online assortiment van Hubo zijn tal van lakken te vinden van dit zeer geliefde merk. Voornamelijk de hoogglanslak van Color Works is zeer populair. Met levendige kleuren en de mooie afwerking die gedaan kan worden met deze spray verf wordt het absoluut genieten van de nieuw gelakte tafels, meubels en deuren.

Verven met een spuitbus, waar moet ik aan denken?

Dat is toch net even anders dan een normale pot verf of lak kopen, zo'n spuitbus. Dus het is belangrijk om je van te voren toch nog even af te vragen waar je aan moet denken voordat je er mee bezig gaat. Belangrijk is dat je zo kort mogelijk op één vaste plek blijft richten. Hoe langer je blijft richten, hoe groter de kans op strepen en doorlopers. En dat maakt het er nou net even iets minder mooi op.