Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Combimelders

Combimelder: handige combi van een rookmelder en koolmonoxidemelder

Een combimelder is een combi van een rookmelder en koolmonoxidemelder. Bij rook, brand of als er koolmonoxide vrijkomt, slaat de combimelder alarm. Een rookmelder is in principe geschikt voor elke ruimte van je huis, met uitzondering van de keuken of de badkamer. Hier kan de rookmelder stoom namelijk verwarren met rook. De koolmonoxidemelder is handig om te plaatsen naast de boiler en in leefruimtes zoals je slaapkamer en woonkamer. Koolmonoxide is volledig geurloos, smaakloos en kleurloos. Zonder melder zul je deze ‘stille moordenaar’ niet opmerken.

Combimelder 230v of op batterijen

Er zijn verschillende soorten combimelders te koop. Zo kies je bijvoorbeeld voor een combimelder 230v die je aansluit op 230 volt netstroom. Een andere optie is een combimelder op batterijen. Vergeet niet om de combimelder regelmatig te testen. Aan een combimelder met lege batterijen heb je namelijk weinig. Je plaatst de koolmonoxide rookmelder combi altijd tegen het plafond. Tip: plaats combimelders niet alleen in je huis, maar ook in je camper, caravan of boot. 

Combimelder, gasmelder en meer

De koolmonoxide rookmelder combi is niet de enige musthave voor in jouw woning. Als je kookt of verwarmt met een gasbron, is een gasmelder ook een aanrader. De gasmelder waarschuwt je bij een gaslek en kan onder andere propaan en butaan tijdig opsporen. Vraag ons vakteam eventueel om een persoonlijk advies. Wij helpen je bij het creëren van een veilige woning met behulp van combimelders, gasmelders en andere brandbeveiliging.