Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Vijvers

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -23 van 48 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Tuinfoliën: doek voor op de grond

  In tuinen kan je met gronddoek, ook wel anti-worteldoek genoemd, de groei van onkruid voorkomen. Leg het bijvoorbeeld onder grind, houtsnippers of bestrating. Het doek laat wel water door, maar geen licht. Het gaat wortelvorming tegen en biedt stabiliteit aan de ondergrond. Een ander type folie dat bij Hubo verkrijgbaar is, is grondzeil voor tentjes. De verschillende foliën zijn laag geprijsd.

  Gronddoek of anti-worteldoek kopen

  Hou je oprit, terras en tuin vrij van onkruid en leg gronddoek neer. Het doek voorkomt de groei van wortels van onderaf. Met dit materiaal is het verder ook mogelijk grondlagen van elkaar te scheiden. Anti-worteldoek bestaat uit geweven doek, meestal zwart polypropyleen. Bij Hubo kun je kant-en-klare gronddoeken in een aantal vaste maten kopen. Daarnaast is het mogelijk om anti-worteldoek vanaf de rol, per strekkende meter, in het gewenste grootte te laten snijden. Het tuindoek is sterk, gemakkelijk te verwerken en het heeft een lange levensduur. 

  Praktisch grondzeil voor tenten

  Hou je van kamperen met een tent? Leg dan een grondzeil onder je tent. Dit beschermt de onderzijde en biedt extra comfort. Je tent gaat langer mee. Daarnaast is het schoonmaken van een los ondergrondzeil een stuk eenvoudiger dan de bodem van je tent. Als je op de camping staat, is grondzeil voor tenten dus erg handig. Een zogenaamd eco-grondzeil is zelfs meerdere keren te gebruiken. Bij Hubo heb je de keuze uit diverse soorten tuinfolies van hoge kwaliteit. De grondzeilen zijn goedkoop en leverbaar in diverse afmetingen.