Inbouwreservoirs/Hangtoilet

Filter producten

Prijs
1-13 van 13 producten

Inbouwreservoir voor een mooie wc

Wil je een hangtoilet installeren? Dan heb je een inbouwreservoir nodig. Hiermee werk je alle leidingen en de stortbak mooi weg. De hele constructie met het waterreservoir stop je netjes achter een wand die je in je eigen stijl kan beschilderen of betegelen. Dit geeft een opgeruimde uitstraling aan je toiletruimte. Het is bovendien erg handig bij het schoonmaken. 

Een hangtoilet met inbouwreservoir

Achter een mooie hangende toiletpot zit altijd een inbouwreservoir met spoelsysteem in de muur verstopt. Je hebt immers een waterreservoir nodig om de wc te kunnen doorspoelen. De inbouw wc’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Je kan dus een model uitkiezen dat goed past qua hoogte en diepte. Zo zijn er bijvoorbeeld reservoirs met een lage constructie voor de plaatsing van een hangtoilet onder een raam. Veel inbouwreservoirs worden geleverd inclusief bedieningspaneel. 

Inbouwtoilet kopen bij Hubo

Met een inbouw wc is het mogelijk je toiletruimte nog beter in te richten in jouw smaak. Om dit te realiseren, kan je bij Hubo kiezen uit diverse voordelige inbouwreservoirs. Er zijn onder meer modellen met een zelfdragende constructie leverbaar. Ook verkopen we toiletreservoirs waarbij de spoelwaterhoeveelheid instelbaar is. Sommige constructies zijn in de hoogte en breedte verstelbaar. Ook is er keuze op het vlak van de bediening. De meeste inbouwreservoirs hebben alleen knoppen die je met de hand kan bedienen, maar er zijn ook luxe exemplaren met elektrische bediening verkrijgbaar. Er zijn kortom vele mogelijkheden om je toilet geheel naar eigen wens in te richten.