Filter producten

Prijs
1-16 van 46 producten

Afvoerbuizen voor iedere klus

Afvoerbuizen voor water heb je nodig op diverse plekken in en om je huis. Bijvoorbeeld in je keuken, je toilet en bij je dakgoot. Leg je een nieuwe badkamer aan, dan moet je zorgen dat het water netjes naar het riool afgevoerd wordt. Hiervoor gebruik je pvc buizen. Er zijn hiervan ook diverse varianten verkrijgbaar die als regenpijp kunnen dienen. Hubo levert buizen in allerlei maten. Er is dus een buis voor iedere rioleringsklus. 

De juiste pvc afvoerbuis

Als je rioleringsbuizen in je huis wilt vervangen, is het van belang de juiste pvc afvoerbuis te kiezen. De diverse buizen hebben verschillende diameters, wanddiktes, kleuren en lengtes. Voor rioolwaterafvoer onder de vloer worden veelal dikwandige buizen gebruikt en voor de afvoer van hemelwater via een regenpijp is meestal een pvc buis met een dunnere wand voldoende. Heb je een pvc buis voor de afvoer van regenwater nodig? Dan is de buisdiameter afhankelijk van de oppervlakte van je dak. Hoe groter je dak, hoe meer water de buis immers moet verwerken. Bij Hubo vind je verder onder meer speciale pvc buizen om de sifon van een wastafel aan te sluiten op het riool. 

Goedkope pvc buizen kopen bij Hubo

Hubo let op de prijzen en daarom kun je bij ons terecht voor scherp geprijsde pvc buizen. Met de buizen uit ons assortiment heb je goed basismateriaal voor de aanleg of vervanging van de waterafvoer bij je douche, bad, wastafel, wc, gootsteen of dak. Wij staan bovendien voor je klaar met deskundig advies.