Over Hubo

Hubo is als franchise organisatie al 55 jaar een begrip onder doe-het-zelvers. Wat je nu kent als één van de grootste en meest betrouwbare doe-het-zelf ketens ontstond al in 1933, destijds als een kleine houthandel in Utrecht.

Hubo Hoevelaken

Onder de naam Houthandel Utrecht wierf Hubo al snel bekendheid met zijn handige maak-het-zelf producten. Al snel kwamen er steeds meer locaties waar Hubo te vinden was.

Expertise

Inmiddels heeft Hubo de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Je kunt terecht bij 190 winkels door heel Nederland. Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen. Zo blinkt iedere Hubo stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis. Door samen te werken zijn deze ondernemers tevens in staat om professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten voor een gunstige prijs aan te bieden.

Hubo XL

Een aantal Hubo winkels gaan nog net een tandje verder in hun streven zo volledig mogelijk te zijn. Deze winkels gaan onder de noemer Hubo XL voor een nóg groter assortiment. In een Hubo XL vindt je een ruimere keuze aan tuinhout, sanitair en bouwmaterialen op een groter winkeloppervlak. Benieuwd waar deze vestigingen zijn? Klik dan HIER.

Hulp nodig?

Hubo staat bekend als een zaak waar je van op aan kunt. Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn de pijlers waar iedere Hubo op steunt. Wil je graag extra advies of wil je graag vakkundige hulp bij je klus? Geen enkel probleem. Hubo onderscheidt zich in precies die klussen waar waarbij extra advies welkom is, of waarbij je artikelen op maat nodig hebt. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of verf: Hubo helpt je graag. We komen thuis bij je opmeten en desgewenst leveren we de benodigde artikelen thuis bij je af. En mocht je om hulp verlegen zitten tijdens het klussen...onze montageservice weet van aanpakken!

Persberichten

Persberichten

De doe-het-zelf-markt is in beweging. Lees over alle ontwikkelingen van Hubo.

Lees alle persberichten

Werken bij

Werken bij Hubo

Ben jij onze nieuwe collega? Wij zoeken enthousiast nieuw talent. 

Bekijk hier de vacatures

Begin een Hubo

Begin een Hubo!

Hubo maakt duidelijke keuzes en werkt nieuwe concepten uit. En dat mag gezien worden! 

Lees er hier alles over