Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Een hor op maat? Wij regelen het!

In veel gevallen is een hor maatwerk, omdat je deur, schuifpui of raam een afwijkende maatvoering kent. Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten van het kozijn op te meten. En desgewenst komen wij de horren vakkundig bij je thuis monteren. 

horren op maat

Last van muggen?

Hoge buitentemperaturen zorgen voor veel muggen. Tijdens warme dagen wil je wel ramen en deuren open laten om het binnen aangenaam te houden.

Hubo heeft de oplossing om muggen buiten te houden, terwijl het overdag en 's nachts lekker koel blijft in huis. Wij hebben horren voor elke maat raam, deur en schuifpui. En onze montageservice zorgt voor het exact inmeten en monteren van je insectenwering bij je thuis! 

Ga je zelf een hor plaatsen? Enkele tips:

  • Meet de kozijnen zo nauwkeurig mogelijk op. Neem bij binnenmaten de kleinste maat als uitgangspunt en werk altijd in millimeters.

  • Je monteert je hor altijd op het kozijn tegenover de kant waar het raam of deur naar toe opent. Gaat je raam naar binnen open, dan plaats je de hor aan de buitenkant van het kozijn en vice versa.

  • Laat je een rolhor op maat maken? Let er dan op dat je de geleiders aan de juiste kant inkort: oftewel aan de kant waar de stoppers niet zitten.

  • Voordat je een raamhor plaatst moet je de standaard uitzetter van je raam vervangen door een uitzetter met telescooparm, anders krijg je het raam niet meer open of dicht.

  • Horren kun je het hele jaar laten hangen. Je zult ze wel af en toe moeten schoonmaken. Dit kan het beste met een vochtige doek of een stofzuiger met een opzetborstel. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen raden we af, die kunnen de kwaliteit van het gaas aantasten.

Vraag stellen Afspraak maken Offerte aanvragen