Knikarmschermen

Heb je een terras in de volle zon en ben je op zoek naar het meest geschikte zonnescherm? Dan raden wij je een knikarmscherm aan. Zoals de naam al aangeeft steunt dit scherm op twee of drie armen met een scharnier in het midden. Deze ‘knikken’ als het ware naar buiten wanneer je het scherm uitrolt en vormen een stevige draagconstructie.

Een knikarmscherm zorgt voor schaduw terwijl je het gehele terras onder het scherm kunt benutten. Bovendien weert dit scherm de zon uit je woning. Daarmee blijft de binnentemperatuur in je woning lager en verklein je de kans op verkleuring van de vloer en de meubels.

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren en verkrijgbaar tot maar liefst 6,5 meter breed. Eenmaal ingeklapt zit dit zonnescherm netjes opgeborgen in een cassette aan de gevel die het scherm beschermt tegen regen en andere weersomstandigheden. De kleur van de cassette is roomwit (RAL 9001). Enkele schermen zijn ook verkrijgbaar in antraciet grijs structuurlak.

Knikarmscherm kopen

Wil je extra gemak? Wij hebben we diverse slimme extra’s voor je knikarmscherm. Zoals een regensensor of een wind indicator. Zo klapt je scherm zich automatisch in als het begint te regenen of te hard gaat waaien.

Bijna alle knikarmschermen bieden de keuze uit handbediening of elektrische bediening, eventueel gecombineerd met afstandsbediening. Wij adviseren je graag en desgewenst zorgen wij voor vakkundige montage aan huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden en welk type knikarmschermen wij hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ibiza cassette

Model Ibiza

Dit knikarmscherm staat voor optimaal genieten van je tuin en terras en zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Het Ibiza scherm is het meest verkochte knikarmscherm en heeft een zeer interessante prijs/kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar in de maten:
Breedte: 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm
Uitval: 250 cm en 300 cm**
**Uitval 300 cm niet mogelijk in combinatie met breedte 300 en 550 cm

Malta cassette

Model Malta

De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn, zorgen voor betaalbare exclusiviteit. Knikarmscherm Malta heeft een halfgesloten kap.

Verkrijgbaar in de maten:
Breedte: 300, 350, 400, 450, 500 en 550 cm
Uitval: 250 cm.

Marbella cassette

Model Marbella

Volledig gesloten cassettescherm met 3-buis technologie. Voorzien van zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken. Bij uitstek geschikt voor een grote en brede uitval.

Verkrijgbaar in de maten:
Breedte: 500, 550 en 600 cm

Kies je liever voor een ander model? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende prijsopgave. Nadat je je wensen kenbaar hebt gemaakt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Daarnaast kun je eventueel ook nog kiezen voor een van onze schaduwdoeken, uitvalschermen of een terrasoverkapping.