Filter producten

Prijs
1-5 van 5 producten

Stationair elektrisch gereedschap

Bij Hubo kan je ook terecht voor diverse soorten stationair gereedschap. Deze machines worden veelal opgesteld op een vaste plek in een werkplaats. Hierdoor zijn ze direct te gebruiken en kan je snel aan de slag. We leveren onder meer stationaire zaag- en boormachines. Deze apparaten kan je gebruiken bij de bewerking van onder andere hout, kunststof en metaal. 

Diverse soorten werkplaatsmachines

Bij stationair elektrisch gereedschap gaat het meestal om grotere machines waarmee je met enorme precisie kan werken. Dit vraagt om een werklocatie die de nodige stabiliteit en ruimte biedt. Het zijn bovendien apparaten die je wellicht regelmatig nodig hebt. Om deze redenen hebben ze vaak een eigen plek. Ook zijn er stationaire machines met een demontabel of een verrijdbaar onderstel. In het assortiment van Hubo vind je onder andere kolomboormachines, figuurzaagmachines en tafelzagen. Een tafelzaag heeft bijvoorbeeld een prachtig groot werkblad voor de bewerking van grote panelen, lange planken of stukken laminaat

Stationaire machines kopen

Hubo heeft diverse handige stationaire machines in het aanbod. Deze zijn laag geprijsd en van hoge kwaliteit. Ze zijn uitermate geschikt voor zware klussen en nauwkeurig werken. Als je veel materiaal moet bewerken zijn deze apparaten werkelijk ideaal. Je kan het stationaire gereedschap naar wens instellen. Zo is de werktafel van een kolomboormachine bijvoorbeeld draaibaar, kantelbaar en te verstellen in de hoogte. Je kan het te bewerken materiaal dus precies zo neerleggen als je wilt. Daarnaast zijn de machines vaak uit te breiden met allerlei accessoires, zoals een verlengstuk of een stofzuiger.