ETNA Retro koelkast met vriesvak (154 cm)

ETNA Retro koelkast met vriesvak (154 cm)

De ETNA KVV754BOR is een bordeaux rode koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop g... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De ETNA KVV754BOR is een bordeaux rode koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Het resultaat? Energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen. Dankzij de heldere LED verlichting weet je alles in de koelkast makkelijk te vinden.

Van een koelkast mag je verwachten dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. IonAir met dynamische koeling zorgt voor een stabiele temperatuur in heel de koelkast om je eten nog langer vers te houden. Voor je groente en fruit beschikt de koelkast over een grote CrispZone lade. Deze lade heeft een vochtigheidsregeling en houdt je groente en fruit langer vers. De speciale FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en is ideaal voor vlees en vis en zelfs voor fruit en groente. Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur, kleur en smaak.

Het compacte 4-sterren vriesvak heeft een inhoud van 25 liter en beschikt over Low-Frost waardoor de ijs- en rijpvorming vermindert en je minder vaak hoeft te ontdooien.

Eigenschappen
EAN 8715393205995
Kleur Bordeaux
Type Koelkast
Fabrieksnummer KVV754BOR
Breedte (mm) 600
Diepte (mm) 669
Elektronisch/Mechanisch Mechanisch
Energieklasse A+++
Hoogte (mm) 1540
Plaatsing Vrijstaand
Serienummer KVV754BOR
Breedte(mm) 600
Hoogte ( mm) 1540

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services