Draadloze deurbellen

  • 1 -23 van 31 producten
Hubo staat voor je klaar!

Geniet van het gemak van een draadloze bel

De draadloze deurbel bestaat uit een deurdrukker, intercom of camera en één of meerdere ontvangers. De ontvanger krijgt het signaal van de deurdrukker binnen door middel van wifi- of DECT-verbinding. Met een wifi-deurbel, bijvoorbeeld de KlikAanKlikUit deurbel, gebruik je je smartphone als ontvanger. Met een elektrische deurbel met DECT-verbinding geniet je altijd van een storingsvrije en beveiligde verbinding.

Hoe installeer je draadloze deurbellen?

Je installeert een draadloze deurbel gemakkelijk, want er zijn geen kabels die je door de muur hoeft te trekken. Bevestig de deurdrukker met schroeven aan de deurpost en plaats de ontvanger in huis. Je hebt de keuze uit een elektrische deurbel waarbij de ontvanger op netstroom werkt en een draadloze bel met een ontvanger die op batterijen werkt. Deze plaats je waar je maar wilt. 

Hubo helpt bij het kiezen uit draadloze deurbellen

Hulp nodig bij het selecteren van een draadloze deurbel? Hubo helpt door de mogelijkheden voor je op een rij te zetten. De simpelste variant bestaat uit een deurdrukker en een ontvanger. Als je het prettig vindt om met iemand te praten zonder de deur open te doen, is een draadloze deurbel met intercom een goede optie. Met een ‘slimme’ variant, zoals de KlikAanKlikUit deurbel, praat je met degene voor de deur via je telefoon, ook als je niet thuis bent. Wil je zien wie er voor de deur staat? Kies dan voor een draadloze deurbel met camera.