Filter producten

1-1 van 1 producten

Vogelhuisjes en voedselhuisjes voor vogels

Wilde vogels maken graag gebruik van een huisje of voedselhouder in je tuin of op je balkon. Mezen zijn bijvoorbeeld dol op een mooi vogelhuisje om een nestje te maken. Vele kleine vogelsoorten help je met een voedselhuisje, zoals een zaadfeeder voor zonnebloempitten en vogelvoer. In het aanbod van Hubo vind je diverse handige nestkastjes en voedseldispensers voor vogels.

Nestkastje of voedselhouder in je tuin

Een vogelhuisje of een voedselhouder is een welkome aanvulling voor de vogels die je tuin bezoeken. Denk hierbij goed na over de locatie. Een huisje of voederplek hoort thuis op een rustige, beschutte en schaduwrijke plek. Hierdoor zullen de vogels zich veilig voelen. Denk ook aan een vrije aanvliegroute en zorg dat katten er moeilijk bij kunnen. Hang het vogelhuisje of de feeder stevig op, bijvoorbeeld aan een muur of boom. Maak de boel in het najaar schoon voor het volgende jaar. Als je met deze zaken rekening houdt, zullen vogeltjes zich graag in jouw vogelhuisje nestelen en hun buikjes vol eten.

Feeder of vogelhuisje kopen

Een degelijk voedsel- of vogelhuisje koop je bij Hubo. Je profiteert van lage prijzen. In onze collectie vind je onder meer houten nestkastjes voor mezen, pindakaas feeders en vetbolhouders. Deze benodigdheden zijn geschikt voor iedere tuin. Je maakt hiermee de tuinvogels in jouw buurt ontzettend blij. Zo komt er bovendien meer leven in je tuin. Een voederhuisje zorgt namelijk voor het af- en aanvliegen van vele vogelsoorten, bijvoorbeeld koolmezen en mussen.